Florian Marku surprizon Harisin dhe Amadean me një videomesazh, familjarët u japin bekimin!


Florian Marku surprizon Harisin dhe Amadean me një videomesazh, familjarët u japin bekimin!

00:37 06/11/2023

Nata finale e Love Island Albania është magjike, secili prej çifteve ka bërë betimin. Haris dhe Amadea surprizohen nga familjarët e tyre të cilët kanë ardhur për tu dhënë bekimin çiftit. Familjarët e Harisit dhe Amadeas janë në studio për t’i mbështetur dhe për t’u uruar fitoren atyre.

Boksieri i njohur Florian Marku sonte ka një videomesazh për të gjithë finalistët, por në veçanti për Harisin ku i uron fitore atij.

Surpriza mbyllet me Amadean teksa i këndon Harisit, këngën që simbolizon dashurinë e tyre.

/Love Island Albania

Të ngjashme