Njerëzit janë tërhequr gjithmonë nga mistika e maceve që nga kohërat e Egjiptit të Lashtë. Shumë vizatime janë bërë për nder të tyre dhe shumë tregime janë përhapur nëpër botë që flasin për zgjuarsinë e tyre unike.

Por media e huaj BoredPanda ka treguar një anë tjetër të maceve që na bën të mendojmë se nuk janë aq të pafajshme dhe delikate.

Ato fshehin dhe një anë të errët të tyre e cila konsiderohet me atë të Djallit. Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme. /tvklan.al