Gjeniu i Vogël 1, Nata 12
Gjeniu i Vogël 1, Nata 12

10:07 24/04/2004

“Gjeniu i Vogël”, spektakli i talenteve të reja në Televizionin Klan. “Gjeniu i Vogël” është një prodhim i Televizionit Klan që prej vitit 2004 me 7 edicione të transmetuara deri tani. Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adi Hila, janë autorët e prodhimit “Gjeniu i Vogël”. Nën moderimin e Alketa Vejsiut , “Gjeniu i Vogël” është spektakli për fëmijë më i ndjekur në ekranet shqiptare. (2004 – 2016) 7 edicione./tvklan.al


Të ngjashme