Gjon Muharremja shkëlqen në skenën e “The Voice” në Francë

Gjon Muharremja shkëlqen në skenën e “The Voice” në Francë

23:40 20/05/2019

Një tjetër talent shqiptar po shkëlqen në skenat botërore. Gjon Muharremaj dali me origjinë nga Kosova i cili ka lindur në Zvicër, konkurron në “The Voice of France”. Zëri unik dhe i veçantë i ka lënë të gjithë të impresionuar me performancën e  tij

Ai në muzikë njihet me emrin “Gjon’s Tears, emër ku I frymëzuar nga gjyshi I tij kur e kishte dëgjuar të këndonte për herë të parë.

Klan Plus

 

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT