Historia e fundjavës -14 raste të suksesshme në 5 muaj, vlera e tyre rreth 500 000 euro!Historia e fundjavës -14 raste të suksesshme në 5 muaj, vlera e tyre rreth 500 000 euro!

20:41 14/02/2021

Gjesoni eshtë vetëm 2 vjeç, por shëndeti i tij është në rrezik. I prekur nga sëmundja e skoliozës, shtylla kurrizore sa vjen dhe i deformohet. Ndërsa sëmundja po avancon me ritme të shpejta, Gjesoni rrezikon edhe të paralizohet. Duhet t’i nënshtrohet një operacioni delikat, i cili kryhet vetëm jashtë vendit. Mjekët kanë bërë me dije se operacioni kushton 30.000 euro, shumë e cila për familjen është e papërballueshme. Pak dite me pare familja kerkoi ndihmen tone per te sheruar Gjesonin. Se fundmi, Arbri i dha familjes lajmin e mire, se shume shpejt Gjesoni do te niset per ne Turqi.Të ngjashme