Historia ime – Historia e Ema Andreas, gruaja me shpirt të lirë!Historia ime – Historia e Ema Andreas, gruaja me shpirt të lirë!

13:45 22/01/2021

Sot e ftuar në ftuar programin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë Ema Andrea, një artiste dhe aktore shumë të dashur për publikun shqiptar. Ajo është një grua e bukur, një njeri i lirë, në kuptimin e plotë të fjalës, duke mos kursyer të përcjellë zërin dhe të vërtetat e saj shpesh edhe kontroverse ndaj sistemit apo realitetit, pa bërë kompromise dhe duke mos iu trembur gjërave që vërtet mendon, i pranojnë apo jo të tjerët.

Ema si rrallë herë në këtë intervistë ka folur dhe për jetën e saj private. Ajo tregon se ngeli shtatzënë kur ishte në fakultet dhe me bashkëshortin u ndanë kur vajza e tyre Sara ishte futur në klasën e parë. Sipas Emës, ndarja ka ardhur sepse ajo e kuptonte jetën ndryshe, kishte një stad tjetër rritje dhe kërkesa të tjera.


Të ngjashme