Ingrid Shuli feston ndërrimin e mijëvjeçarit me ish ministrat e Transportit (31 Dhjetor 1999)


Ingrid Shuli feston ndërrimin e mijëvjeçarit me ish ministrat e Transportit (31 Dhjetor 1999)

10:48 31/12/1999

Ministrja e Transporteve Ingrid Shuli mbledh ish ministrat ndër vite, për të festuar ndërrimin e mijëvjeçarëve dhe kontributin e tyre të dhënë në Transportin shqiptar.

Ingrid Shuli: Unë ju them se këta zotërinj do të ftohen më shpesh në Ministrinë e Transportit për të dhënë mendimet dhe eksperiencën e tyre, për zhvillimin e të gjithë sektorëve të Transportit.

Ndërkohë dhe vetë veteranët e ish drejtues të Ministrisë së Transporteve, përveç urimeve për një vit më të mbarë nuk kanë lënë as sygjerimet për një infrastrukturë normale./tvklan.al


Të ngjashme