Java e modës në Paris

Java e modës në Paris

12:20 08/10/2020

Elegancë pa kohë dhe sfilata me mesazhe

Pak rrëmujë e shëndetshme për t’i lënë hapësirë diversitetit të identiteteve, mënyrave të ndryshme për të qenë grua dhe ideve të reja të femërores.

Javë e modës në Paris, në epokën e Covid, solli një elegancë të pakohe dhe kush më mirë se Chanel mund ta prezantojë diçka të tillë.

Baza e koleksionit pranverë-verë 2021 ishte e bardha, e zeza dhe e kuqja në një stil koherent, çelësi i suksesit për çdo veshje.

Të çara domethënëse, funde të shkurtra, pantallona që zbulojnë këmbët dhe reçipeta në dukje. Një joshje e re, të zbulohesh pa frikë, pa refuzuar asnjëhere elegancën bazike.

Në pasarelat e Parisit nuk munguan as mesazhet.

Tv KlanTë ngjashme