#JoVetëmModë #OrindaHuta #TvKlan

Egzona Ademi për grupin Mix dhe këngët e veta që s’janë si “sufllaqe”

Merland Kademi për grupin e vajzave dhe finalistin Jet

Kamela Islamaj për grupin e djemve dhe finalistin Jet

Borana e para që la garën. Aldo dhe Genti të dobët vokalisht, Alis fitues

Kukullat japoneze si “hajmali” për të mbrojtur fëmijët

Mes ngjyrave e formave guri, vjen ndryshe në ekspozitë