Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve mbledhje për Kushtetutën (05 Nëntor 1998)

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve mbledhje për Kushtetutën (05 Nëntor 1998)

13:45 05/11/1998

Televizioni Shtetëtor është kthyer në mollë sherri për Komisionin Qëndror të Votimeve. Anëtarët demokratë të këtij komisioni kanë kërkuar ndërprerjen e menjëhershme të propagandës ndaj Kushtetutës në Televizionin Shtetëror ose në të kundërt ata kanë kërcënuar në bojkotim të këtij komisioni. Në mbledhjen e paradites,Komioni Qëndror i Votimeve ka vënë në dispozicion 53% të kohës për propagandë partive politike të Opozitës, dhe 57% Pozitës. Demokratët kanë protestuar dhe për propagandën që kanë nisur krerët e koalicionit qeveritar nëpër universitete. KQV-ja ka miratur në mbledhjen e sotme modelet e procerverbalëve që do tu dërgohen komisioneve të votimeve nëpër rrethe.

Pamje TVSH, pamje mbledhja e KQZ-së./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame

Të ngjashme

Grupi

Kallezo