Lajme nga bota Kurdët, Iraku, Zhak Shirak (15 Nëntor 1998)

Lajme nga bota Kurdët, Iraku, Zhak Shirak (15 Nëntor 1998)

15:57 15/11/1998

Lajme nga bota: Kurdët protestojnë për arrestimin e Abdullah Okalan dhe kërkojnë ekstradimin nga Italia.

Iraku i dërgon letër OKB-së nga ku pritet të marrë një vendim për situatën e krijuar.

Presidenti Francez Zhak Shirak viziton Guatemalën ku dhe dërgon ndihma për tragjedinë nga Uragani Mitç.

Pamje Kurdët protesta. Avion luftarak NATO, këshilltari amerikan Sendi Berger, pamje nga Bagdati, presidenti Sadam Hysein. Pamje presidenti Zhak Shirak, princi spanjoll Filipes./tvklan.al

Gazetare : Mirela Milori


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi