Mustafa Nano sjell “Si e kam njohur…”

Mustafa Nano sjell “Si e kam njohur…”

13:51 13/11/2019

Gazetari sjell mbresat për 40 personazhe publike

Në një mjedis të ngrohtë, rrethuar nga miq të medias dhe politikës, gazetari Mustafa Nano promovoi librin e tij më të fundit “Si e kam njohur…”. 

Janë mbresa dhe kujtime të autorit gjatë njohjes me 40 personazhe publike që e kanë bërë të reflektojë mbi veten e po aq mbi fatin e shoqërisë shqiptare.

 I dalluar për stilin e drejtpërdrejt që jo pak herë ka krijuar diskutime dhe polemika mes lexuesve, gazetari Mustafa Nano vendos në lupën e tij personazhe nga Hashim Thaçi, Edi Rama, Ismail Kadare e deri tek Leka Zogu. Disa nga përshtypjet i ndau edhe me dashamirësit.

Libri “Si e kam njohur..” do të jetë i pranishëm për lexuesit edhe në Panairin e Librit.

Tv Klan
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi