Ndre Legisi intervistë për Partinë Demokratike (27 Dhjetor 1998)


Ndre Legisi intervistë për Partinë Demokratike (27 Dhjetor 1998)

15:51 27/12/1998

Ndre Legisi intervistë për pjesmarrjen e Partisë Demokratike në Parlament. Sipas Ndre Legisit i takon strukturave të PD-së të vendosi për pjesëmarrjen në Parlament duke dhënë kontributin e stabilitetit në vend. Sipas tij të gjithë duhet të respektojnë institucionet e shtetit.

Tani është e drejta e strukturave demokratike që t’iu përgjigjet kërkesave të kohës për pjesëmarrjen në Parlament, si për rezolutën e Kosovës ashtu dhe për kontributin e zhvillimeve politike në vend, për stabilitetin dhe qetësinë. Ne duhet të jemi të vendosur të respektojmë institucionet e shtetit.” /tvklan.al


Të ngjashme