Portreti i ri i Princit William & Kate
Portreti i ri i Princit William & Kate

11:44 28/06/2022

Publikohet një portret i ri i Princit William të Britanisë dhe gruas së tij Kate. Kjo është vepra e parë zyrtare e artit që shfaq çiftin e destinuar të jetë mbret dhe mbretëreshë.

Piktura, e artistit Jamie Coreth, tregon William, i dyti në radhën e fronit pas babait të tij Princ Charles, me një kostum të errët dhe Kate të veshur me një fustan të gjatë ngjyrë  smeraldi.

William dhe Kate kanë parë nga afër portretin  në nder të tyre  gjatë një vizite në Kembrixh, ku ai është ekspozuar për publikun në Muzeun Fitzwilliam të universitetit. Vitin e ardhshëm do t’i huazohet edhe për pak kohë Galerisë Kombëtare të Portreteve.

Klan News


Të ngjashme