E HENE

07:15 BIDAAI serial R

07:45 XHENET serial R, ep.9+10

09:20 SFIDA E GATIMIT emision R

10:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 5 R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 KRYEQYTETI ABDULHAMID serial R, ep.79+80

15:05 CUKUR serial R, ep.188

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.61/1

17:40 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 6

18:30 PRO BUSINESS emision 9

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.189

20:55 XHENET serial, ep.11+12

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:35 CUKUR serial R

00:30 CSI NY serial, ep.101

01:30 XHENET serial R

03:00 TE HUMBUR film, pj.1

04:30 KUZEY GUNEY serial R

05:30 CSI NY serial R

E MARTE

07:15 BIDAAI serial R

07:45 XHENET serial R, ep.11+12

09:20 SFIDA E GATIMIT emision R

10:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 6 R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 OPINION emision R

15:05 CUKUR serial R, ep.189

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.61/2

17:40 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 7

18:30 BIDAAI serial, ep.281

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.190

20:55 XHENET serial, ep.13+14

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 R

00:20 PRO BUSINESS emision 9 R

00:55 CUKUR serial R

02:00 XHENET serial R

03:30 TE HUMBUR film, pj.2

05:00 KUZEY GUNEY serial R

06:00 SEKSI DHE ZONJA X film

E MERKURE

07:15 BIDAAI serial R

07:45 XHENET serial R, ep.13+14

09:20 SFIDA E GATIMIT emision R

10:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 7 R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 OPINION emision R

15:05 CUKUR serial R, ep.190

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.61/3

17:40 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 8

18:30 BIDAAI serial, ep.282

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.191

20:55 XHENET serial, ep.15+16

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 R

00:20 BEL MONDO emision 25 R

01:20 CUKUR serial R

02:15 XHENET serial R

03:45 TE LIRE PER TE LUAJTUR film, ep.1

05:15 KUZEY GUNEY serial R

06:00 NERONI film, pj.1

E ENJTE

07:15 BIDAAI serial R

07:45 XHENET serial R, ep.15+16

09:20 SFIDA E GATIMIT emision R

10:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 8 R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 OPINION emision R

15:05 CUKUR serial R, ep.191

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.62/1

17:40 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 9

18:30 BIDAAI serial, ep.283

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.192

20:55 XHENET serial, ep.17+18

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 R

00:20 ELIXIR emision 16 R

01:20 CUKUR serial R

02:15 XHENET serial R

03:45 TE LIRE PER TE LUAJTUR film, ep.2

05:15 KUZEY GUNEY serial R

06:00 NERONI film, pj.2

E PREMTE

07:15 BIDAAI serial R

07:45 XHENET serial R, ep.17+18

09:20 SFIDA E GATIMIT emision R

10:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 9 R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 OPINION emision R

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.62/2

17:40 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 episodi 10

18:30 BIDAAI serial, ep.284

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.193

20:55 XHENET serial, ep.19+20

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:30 NE PRITJE TE MISS SHQIPERIA 2019 R

00:20 DR.PLASTIK 2 emision 5 R

01:20 CUKUR serial R

02:15 XHENET serial R

03:45 SEMUNDJA E VELLAIT TIM film

05:15 ABC STORY dokumentar

E SHTUNE

05:30 KUZEY GUNEY serial R, ep.61+62

09:20 CUKUR serial, ep.189

10:10 CUKUR serial, ep.190

11:00 ZONE E LIRE emision R

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 ZONE E LIRE emision R

15:30 PRO BUSINESS emision 8 R

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 FAMILJA gameshow 35 R

18:00 ELIXIR emision LIVE 17

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 BEL MONDO emision 26

20:30 MISS SHQIPERIA 2019 spektakel LIVE

23:00 LAJME KLAN PLUS

23:35 XHANDARI DHE JASHTOKESORET film premiere

00:30 PUSHTIMI VDEKJEPRURES film, pj.1

02:30 PUSHTIMI VDEKJEPRURES film, pj.2

E DIEL

06:30 FANTOMASI film

08:00 AVENTURAT NE ODISE serial vizatimor, ep.19+20

09:00 CUKUR serial, ep.191+192

10:30 KRYEQYTETI ABDULHAMID serial R, ep.80

11:30 ELIXIR emision R 17

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 BEL MONDO emision 27 R

14:00 XHANDARI DHE JASHTOKESORET film

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 XING ME ERMALIN talk show R

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 HISTORI SHQIPTARE emision

20:30 KRYEQYTETI serial premiere, ep.81

21:30 DR.PLASTIK 2 emision 5 R

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:05 E DIELA SHQIPTARE talk show R

03:30 KRYEQYTETI ABDULHAMID serial R

04:30 NJERIU QE ENDERRONTE ME SHQIPONJAT film, ep.1

06:00 NJERIU QE ENDERRONTE ME SHQIPONJAT film, ep.2