PROGRAMI KLAN PLUS 04 – 10 MARS – TV KLAN

PROGRAMI KLAN PLUS 04 – 10 MARS

E HENE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial R
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1955
14:20 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.57
15:05 CUKUR serial R, ep.109
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.140+141
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.142
19:00 LAJME KLAN PLUS
19:30 SPORT PLUS emision LIVE
20:00 CUKUR serial premiere, ep.110
20:55 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.58+59
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 SPORT PLUS emision R
23:35 CUKUR serial R
00:30 CSI NY serial, ep.62
01:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:00 BENI XHENTIL pj.1 film
04:30 DASHURI BARDH E ZI serial R
06:00 CSI NY serial R
07:00 ABC STORY dokumentar

E MARTE
08:00 SULLTANESHA KOSEM serial R
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 SPORT PLUS emision R
13:20 OPINION emision R
15:05 CUKUR serial R, ep.110
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.143+144
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.145
19:00 LAJME KLAN PLUS
19:30 SPORT PLUS emision LIVE
20:00 CUKUR serial premiere, ep.111
20:55 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.60+61
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 SPORT PLUS emision R
23:35 CUKUR serial R
00:30 CSI NY serial, ep.63
01:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:00 BENI XHENTIL pj.2 film
04:30 DASHURI BARDH E ZI serial R
06:00 CSI NY serial R
07:00 ABC STORY dokumentar

E MERKURE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial R
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 SPORT PLUS emision R
13:20 OPINION emision R
15:05 CUKUR serial R, ep.111
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.146+147
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.148
19:00 LAJME KLAN PLUS
19:30 SPORT PLUS emision LIVE
20:00 CUKUR serial premiere, ep.112
20:55 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.62+63
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 SPORT PLUS emision R
23:35 BEL MONDO emision 8 R
00:30 CUKUR serial R
01:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:15 ATILA I HUNEVE pj.1 film
05:00 DASHURI BARDH E ZI serial R
06:30 E PERBUZURA film

E ENJTE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial R
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 SPORT PLUS emision R
13:20 OPINION emision R
15:05 CUKUR serial R, ep.112
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.149+150
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.151
19:00 LAJME KLAN PLUS
19:30 SPORT PLUS emision LIVE
20:00 CUKUR serial premiere, ep.113
20:55 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.64+65
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 SPORT PLUS emision R
23:35 CUKUR serial R
00:30 CSI NY serial, ep.64
01:15 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:00 ATILA I HUNEVE pj.2 film
04:30 HISTORI DASHURIE film
06:00 CSI NY serial R
07:00 ABC STORY dokumentar

E PREMTE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial R
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 SPORT PLUS emision R
13:20 OPINION emision R
15:05 CUKUR serial R, ep.113
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.152+153
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.154
19:00 LAJME KLAN PLUS
19:30 SPORT PLUS emision LIVE
20:00 CUKUR serial premiere, ep.114
20:55 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.66+67
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 SPORT PLUS emision R
23:35 CUKUR serial R
00:30 CSI NY serial, ep.65
01:15 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:00 FAKTORI I KONTROLLIT film
04:30 DASHURI BARDH E ZI serial R
06:00 CSI NY serial R
07:00 ABC STORY dokumentar

E SHTUNE
07:00 SULLTANESHA KOSEM serial R
09:20 CUKUR serial, ep.110
10:10 CUKUR serial, ep.111
11:00 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 ZONE E LIRE emision R
15:30 SPORT PLUS emision R
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.155
17:25 FAMILJA gameshow 20 R
19:00 LAJME KLAN PLUS
19:30 BEL MONDO emision 9
20:30 ME QUAJNE TRINITY film premiere
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:05 NUDO DHE HUMOR kamera te fshehta, ep.13+14
00:05 BEJE film premiere
01:45 SULLTANESHA KOSEM serial R
02:30 CSI NY serial R, ep.62-65
05:30 FEMIJA MBI UJE film

E DIEL
07:10 SULLTANESHA KOSEM serial R
08:00 AVENTURAT NE ODISE serial vizatimor, ep.7+8
08:50 CUKUR serial, ep.112
09:40 CUKUR serial, ep.113
10:25 ME QUAJNE TRINITY film
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 BEL MONDO emision 9 R
14:00 DUPLEX emision R 18
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.156
17:25 XING ME ERMALIN talk show R
19:00 LAJME KLAN PLUS
19:30 HISTORI SHQIPTARE emision
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show R
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:05 E DIELA SHQIPTARE talk show R
01:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
02:15 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1956
04:00 E KUQJA DHE E ZEZA film, pj.1
05:30 E KUQJA DHE E ZEZA film, pj.2

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione