Rudina – Emisioni 11 Shkurt 2021Rudina – Emisioni 11 Shkurt 2021

19:39 11/02/2021

Si ka ndryshuar moda ne kohe pandemie.

Në këtë pjesë do të flasim për modën në kohën e pandemisë. Mesa duket pandemia ka ndikuar edhe në stilin tonë të veshjeve në përditshmëri. Fokusi, dashur pa dashur, ka shkuar tek veshjet sportive duke lënë mënjanë fustanet e mbrëmjes për vetë faktin e orareve të kufizuara apo mungesës së festave. Duket se një stil komod ndihet të jetë më shumë present duke ndikuar edhe në modë.

Çfare mbajme ne çante ne kohe pandemie.

Në këtë pjesë do të flasim për modën në kohën e pandemisë. Mesa duket pandemia ka ndikuar edhe në stilin tonë të veshjeve në përditshmëri. Fokusi, dashur pa dashur, ka shkuar tek veshjet sportive duke lënë mënjanë fustanet e mbrëmjes për vetë faktin e orareve të kufizuara apo mungesës së festave. Duket se një stil komod ndihet të jetë më shumë present duke ndikuar edhe në modë.

Festivali i Pranveres/ Sot festohet Viti i Ri Kinez 2021.

Gëzuar “Vitin e Ri Kinez 2021” e nisim me një urim sot programin, ndryshe nga pjesa e tjetër e globit që e feston ardhjen e Vitit të Ri mes datës 31 Dhjetor dhe 1 Janar, Viti i Ri kinez takon në data të ndryshme çdo vit, pasi bazohet në kalendarin hënor. Këtë vit “Viti i Ri Kinez” festohet natën e sotme dhe nesër në datën 12 Shkurt ashtu siç ne festojmë 1 Janarin është data shënon vitin e Ri 2021. Sipas ciklit kinez 12-vjeçar të zodiakut të kafshëve, viti kinez që fillon në 2021 është viti i Bualli metalikt. Sipas astrologjisë aziatike, viti i lindjes dhe kafsha që ky vit përfaqëson, përcakton disa tipare të personalitetit. Festimet shumëngjyrëshe që bëhën në Kinë për Vitin e Ri, njihen gjithashtu si “Festivali i Pranverës”. Të ngjashme