Rudina – Emisioni 18 Mars 2023

Rudina – Emisioni 18 Mars 2023

20:19 18/03/2023

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen

Të ftuarit: Marcela Lati, Besart Xhaferri, Rezart Cenaj, Delinda Muçollari, Meri Shehu, Albi Metallari

Destinacionet e veçanta të udhëtimeve/ Banjo me verë në vaskë në Spanjë

Të paprituarat gjatë udhëtimeve, të ftuarit rrëfejnë peripecitë

Udhëtimet dhe gatimet: Pjata më e veçantë që kemi shijuarTë ngjashme