RUDINA – RAJNA KOVACI DHE EDMOND TULLUMANI: SI NISI HISTORIA E DASHURISE SONE; KRISTINA BAKI: SI MA NDRYSHOI JETEN MODELINGU!

Emision: 17.07.2018

Të ftuar:

Rajna Kovaçi – Publiciste dhe analiste
Edmond Tullumani – Producent dhe tenor

Kristina Baki – Modele, Miss Universe Albania 2013

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*