Të ftuar:

Sabri Fejzullahu – Këngëtar dhe

Nera Fejzullahu – Sipërmarrëse e një agjensie imobiliare

Greiss Petroviç – Drejtuese e “Grace model management”

Juliana Ballad – Fizioterapiste dhe

Kujtesa Dautaj – Fizioterapiste