Shkolla” Xhezmi Delli” në kushte të vështira mesimdhënieje (13 Nëntor 1998)

Shkolla” Xhezmi Delli” në kushte të vështira mesimdhënieje (13 Nëntor 1998)

10:19 13/11/1998

Shkolla “Xhezmi Delli” pas djegies që pësoi, nuk ka marrë asnjë fond për rregullimin e saj. Në kushtet e amortizimit që ndodhet shkolla, ajo është një rrezik për femijët. Klasat e djegura nuk janë prekur fare, kati i dytë i ndërtesës është pothuaj bosh, e ndërsa një mësuese tregon gjendjen e shkollës, ajo thotë se nga Ministria e Arsimit kanë ardhur vetëm disa përfaqësues dhe deri më tani janë në pritje. Të ardhurat e vetme për këtë shkollë janë ato çfarë siguron bordi si shkollës nga prindërit e nxënësve shuma të cilat nuk ndihmojnë aspak në përmirësimin  gjendjes.

Pamje nxënës në shkollën “Xhezmi Delli.”/tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj

Të ngjashme
UKT