Shqipëria dhe Kosova miratojnë marrëveshjen për doganat
Shqipëria dhe Kosova miratojnë marrëveshjen për doganat

16:10 26/01/2022

Do mundësojë nisjen e kontrolleve të përbashkëta

I shumë premtuar, unifikimi i kontrolleve doganore dhe hapja e pikës doganore të Kosovës në portin e Durrësit, do të mund të jetësohet pasi parlamenti shqiptar të miratojë marrëveshjen e nënshkruar mes 2 qeverive shqiptare dhe asaj kosovare në muajin Nëntor.

Në mbledhjen e sotme qeveria ka miratuar dhe dokumentin e hartuar në bashkëpunimi me ekspertët e BE për reformat strukturore që do të ndërmerren për rritjen ekonomike në vend në 3 vitet e ardhshëm.

Tv Klan

Të ngjashme