Simpatizantët e PS-së kundër takimit Majko-Berisha (27 Dhjetor 1998)


Simpatizantët e PS-së kundër takimit Majko-Berisha (27 Dhjetor 1998)

15:45 27/12/1998

Simpatizantët e Partisë Socialiste japin opinione kundër takimit Majko-Berisha. Disa simpantizantl tl PS-së e quajnë tradhëti këtë takim, pasi Sali Berisha është një njeri që ka bërë krime dhe që ka djegur Shqipërinë. Sipas tyre Sali Berisha është i pabesë./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame


Të ngjashme