Universiteti, diplomat e dyta me pagesë (01 Shtator 1998)

Universiteti, diplomat e dyta me pagesë (01 Shtator 1998)

11:18 01/09/1998

Ministria e Arsimit lëshon urdhërin e ri për të gjithë ata studentë të cilët duan një diplomë të dytë. Studentët që duan diploma të dyta duhet të paguajnë. Mjaft studentë nuk mjaftohen me një diplomë dhe është parë që nuk janë të pakta rastet kur studentët regjitrohen për herë të dytë në universitete të tjera, e gjitha kjo për të siguar një vend sa më të mirë pune në të ardhmen. Një specialiste në Ministrinë e Arsimit shpjegon se në këtë tarifë përfshihet e gjithë kostoja që i kushton shtetit për diplomimin e një studenti.

Pamje nga  Ministria e Arsimit, Universiteti Tiranës, Akademia e Arteve, Fakulteti Filologjisë dhe Historisë./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj

 
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi