Eduard Danaj 50 vjeç është lënë në burg sot nga gjykata greke, i akuzuar për vrasjen me thikë të gruas së tij Enkeleida Danaj 40 vjeç.

Në seancë, 50-vjeçari shqiptar e pranoi krimin dhe deklaroi se i vjen keq për krimin që kreu.

Eduard Danaj akuzohet për vrasje, mbajtje pa leje të armëve të ftohta dhe përdorimin e armëve të ftohta.