Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
Edicionet e lajmeve
Kampionet
Ekskluzivisht në Tv Klan me Marina Vjollcën, çdo mbrëmje, për 31 ditë me radhë, në një program kushtuar aventurës magjike të futbollit europian.
Edicionet e lajmeve
Euro Zone
Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte me gazetarët tanë në Gjermani dhe në sheshet kryesore të Shqipërisë.