ZONE E LIRE – EMISIONI 586

ZONE E LIRE – EMISIONI 586

19:25 28/10/2017

EDI RAMA – ‘Tahiri Gate’

Intervista: “SEKRETARIA TELEFONIKE E EDI RAMËS”

INIS GJONI,

GENTI ZENELAJ,

ROMIR ZALLA,

MET XHELILI,

ERVIN BEJLERI,

BES BITRAKU,

ROZANA RADI,

ANNAIS LIKA – Teatër / ‘Çifti i çuditshëm’ në skenën e TK

Intervista: “ÇIFTI I ÇUDITSHËM”

GUIDO BASSI,

EMEKA NKEKE – Shëndeti / Super kirurget ortopedë dhe maksilofacial të Spitalit Amerikan

GENTIAN BAJRAMI – GBMC

Muzike / GBMC ose producenti që i kanë borxh vipat e muzikës

Intervista: “ZIGZAGET E GBMC”

TESS

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT