#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Në emisionin “31 minuta” nga Qendra për Gazetari Cilësore, me mbështetjen e Ambasadës së SHBA-ve në Tiranë, dy reportazhe të përgatitura nga gazetarja Denada Kola. Ligji 7501 dhe kaosi total që krijoi ai me problemin e pronave në Shqipëri gjatë 33 viteve. Ligji 7501 është një nga ligjet fondamentalë që krijoi kaosin e pronës në Shqipëri dhe keqzbatimi i tij ka sjellë pasoja që janë ende të pariparueshme për Shqipërinë.