#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Historitë e të enjtes/ Blendi dhe Esmerald Çanaku, dy vëllezër pas një historie suksesi në industrinë e ndërtimit kanë sjellë një prej emrave më të rëndësishëm të modës amerikane por mbi të gjitha këpucën më të shitur në botë, Cole Haan, një prej shpikjeve të vitit 2021 në SHBA, këpuca më e shitur në botë për arsye të komoditetit të saj por mbi të gjitha për çmimin shumë të lirë. Ka ardhur në Shqipëri drejtpërdrejt e certifikuar nga Cole Haan, është sjellë nga dy vëllezërit që pretendojnë ta shtrijnë të drejtën e saj në të gjithë vendet e Ballkanit. Vëllezërit hynë nga industria e ndërtimit në atë të modës falë një detaji fare të vogël.