BLETET DHE RENDESIA E TYRE NE RRUZULLIN TOKESOR!BLETET DHE RENDESIA E TYRE NE RRUZULLIN TOKESOR!

11:03 30/06/2015

Të ftuar:

Elda Tocimi – Farmaciste

Gëzim Skermo – Bletar, ferma e mjaltit “Morava”, Korçë

Sazan Guri – Ambientalist

Hajredin Toca – Agronom

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari Të ngjashme