Pas gati tre viteve në krye të Tatimeve, Ceno Klosi emërohet Zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.

Vendimi është marrë në mbledhjen e fundit të qeverisë, e cila është drejtuar nga Zëvendëskryeministrja Belinda Balluku.

Në të njëjtën mbledhje, qeveria ka miratuar edhe vendimin e lirimit të Ceno Klosit nga detyra e drejtorit të Përgjithshëm të Tatimeve.

Tv Klan