Ueda dhe Arlind ishin çifti fitues i sezonit të parë të ‘Love Island Albania‘ në Tv Klan.

Ata rrëmbyen zemrën e publikut gjatë rrugëtimit të tyre në vilën e dashurisë.

Ueda dhe Arlind ndanin jetën mes Gjermanisë dhe Anglisë. Mbrëmjen e sotme ata kanë dhënë një lajm mjaft të veçantë. Do të bëhen prindër për herë të parë!

Ueda dhe Arlind kanë publikuar disa foto së bashku me eko në dorë dhe përbri shkruajnë:Kur dy bëhen tre!