E diela shqiptare – “Quiz me 5 yje”, Denisa fiton 1240 euro! (21 Qershor 2020)


E diela shqiptare – “Quiz me 5 yje”, Denisa fiton 1240 euro! (21 Qershor 2020)

21:13 21/06/2020

“Quiz me 5 yje” tek Gjiri i Bukenvileve. Konkurrentja quhet Denisa dhe përveç pyetjeve atë e presin një mori surprizash përgjatë drekës…
Të ngjashme