JO VETEM MODE – EMISIONI 4 (SEZONI 4)

JO VETEM MODE – EMISIONI 4 (SEZONI 4)

18:36 10/10/2015

Stili dhe krijimtaria e një stilisti shqiptar, i cili vesh yjet e muzikës dhe ekranit me Joni Peçi Haute-Couture.

Solomon Lounge bar ku gërshetohet klasi me madhështinë mbretërore, vendi ideal për të kaluar disa çaste ndryshe.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori

EMISIONI 4 (SEZONI 4)

EMISIONI 4 (SEZONI 4)

18:36 10/10/2015

Stili dhe krijimtaria e një stilisti shqiptar, i cili vesh yjet e muzikës dhe ekranit me Joni Peçi Haute-Couture.

Solomon Lounge bar ku gërshetohet klasi me madhështinë mbretërore, vendi ideal për të kaluar disa çaste ndryshe.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori