Gati vendimi për kostot e menaxhimi të mbetjeve

Gati vendimi për kostot e menaxhimi të mbetjeve

18:57 17/05/2018

Vendimi për ndalimin e qeseve plastike do të pasohet nga vendimi për kosto tarifimin e mbetjeve urbane. Kjo u bë e ditur nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi gjatë simpoziumi shkencor ndërkombëtar për sfidat e trajtimit të mbetjeve organizuar nga Departamenti i Inxhinierisë së Mjedisit, në Universitetin Politeknik në Tiranë.

Ministri Klosi kërkoi mendimin profesional dhe të specializuar për trajtimin e mbi 180 pikave të vendgrumbullimeve problematike të evidentuara në masterplanin e mbetjeve.

Tv Klan

Të ngjashme
UKT