I thjeshtë dhe i shpejtë, ky stil flokësh do nxjerrë në pah tiparet tuaja

I thjeshtë dhe i shpejtë, ky stil flokësh do nxjerrë në pah tiparet tuaja

11:27 08/03/2023

Ndërkohë që tendencat vijnë e ikin çdo sezon, ka disa prej tyre që konsiderohen si “të përjetshme”.

Ndër to është  modeli i flokëve gjysmë të kapur, të cilët duken ndryshe tek çdo femër në varësi të gjatësisë dhe volumit të tyre. S’ka rëndësi çfarë stili keni në veshje, ky stil është i përshtatshëm për zyrë apo edhe për të dalë në mbrëmje.

I thjeshtë dhe i shpejtë, ky stil është ideal kur nuk keni kohë të bëni dush apo doni që sytë tuaj të marrin gjithë vëmendjen.

Për t’ju bindur ta provoni, më poshtë kemi disa versione të flokëve gjysmë të kapura:Të ngjashme