Ekspertja e gjuhës së trupit, Patti Wood, zbulon se si nëse një person qëndron më shumë ‘alfa’ mund të jetë shenjë se ai po ju tradhton.

Ajp për The Independent tha që tërheqja dhe seksi mund të krijojnë një ngritje në testosterone dhe të krijojnë ndryshime delikate në trup.

Wood tha se sinjalet e trupit “alfa” nuk nënkuptojnë domosdoshmërisht që një person është duke tradhtuar, andaj mos e akuzoni partnerin tuaj vetëm pse po qëndron pak më lartë, por nëse gjuha e trupit i ka ndryshuar papritmas, kjo mund të implikojë se diçka është më serioze.

Nëse dikush qëndron me këmbët larg njëra-tjetrësm ky mund të jetë një tentim sub-koshient që ta bëjnë trupin të duket më i madh dhe më i gjerë, e që Wood thotë se është “një shenjë e fuqisë dhe dominimit”.