Klouni përjashtohet nga cirku se ishte shumë i frikshëmKlouni përjashtohet nga cirku se ishte shumë i frikshëm

15:19 06/10/2017

Histori me të vërtetë e çuditshme në Britani. Një kloun është përjashtuar nga cirku për arsye se ishte shumë i frikshëm.

Doug Child, i cili luan rolin e klounit psikopat, Rellik, në një cirk horror ka tmerruar publikun gjatë këtyre dy viteve.

Ndërsa Halloween-i po afrohet, interesi ndaj klounëve vrasës rritet, por drejtuesit e cirkut kanë marrë një vendim për ta larguar së shfaquri klounin Rellik.

“Filozofia jonë ka qenë gjithmonë që të frikësojmë njerëzit dhe jo t’i lëndojmë ata por me paraqitjen e klounit Rellik vitin e kaluar njerëzit filluan të frikësoheshin deri aty sa mund të lëndoheshin”, tha një nga drejtuesit e cirkut.

/tvklan.a

l


Të ngjashme