Lajme nga bota Ocalan, Rusi, Palestinë (17 Nëntor 1998)

Lajme nga bota Ocalan, Rusi, Palestinë (17 Nëntor 1998)

11:00 17/11/1998

Lajme nga bota: Në Romë protestat e Kurdeve pro Ocalan ku SHBA-ja mbështet ekstradimin e Ocalan.

Në Rusi bëhet takimi Shreder-Jelsin ku Kancelari Shreder takohet dhe me komunistin Zhuganov.

Në Bagdat kthehen vëzhguesit e UNESCO-s për çarmatimin e Irakut.

Në Palestinë Jaser Arafat kërkon që procesi i paqes të mos cënohet.

Pamje Romë protestat e Kurdëve, kryeministri Masimo Dalema. Takimi Shreder-Jelsin. Bagdat vëzhguesit e UNESCO-s. Bill Klinton. Jaser Arafat. Benjamin Njetanjahu në parlament./tvklan.al

Gazetare : Mirela Milori

Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori