E Diela Shqiptare (14 Mars 2021)E Diela Shqiptare (14 Mars 2021)

12:54 14/03/2021

“Gjysma Ime” me Denata Toçe dhe Arben Skënderaj. Dy gjysma në dashuri tashmë dhe në politikë….

Blerina na tregon se si bëhen lakrat turshi dhe vlerat e tyre ushqyese.

Blerta është rritur nga gjyshja pas ndarjes së prindërve. Çfarë mesazhi ka ajo?

Anastasi kërkon shokun e tij Agronin të cilin s’e ka takuar prej më shumë se 40 vitesh. Përse?

Një konflikt mes motrash ka sjellë në seancë ndëmjetsimi Rudinën dhe Fullanxën. Çfarë ka ndodhur?

Një konkurrent, 8 të panjohur dhe një i afërm misterioz. Shuma që mund të fitohet – 20 mijë Euro.Të ngjashme