Lugina e Preshevës në gjendje të jashtëzakonshme


Lugina e Preshevës në gjendje të jashtëzakonshme

15:15 25/07/2020

Koronavirusi ka bërë që Lugina e Preshevës të kalojë në gjendje të jashtëzakonshme. Ndonëse në fillim nuk u raportuan shumë të infektuar, tashmë i gjithë jugu i Serbisë është përfshirë nga pandemia dhe ka arritur edhe tek shqiptarët.

Autoritetet lokale bëjnë me dije se janë marrë masat, por apelojnë qytetarët që të mos i neglizhojnë dhe t’i respektojnë me rigorozitet.

Deri më tani në Serbi numërohen rreth 23 mijë raste të infektuarish dhe mbi 520 viktima.
Të ngjashme