Nëna shëtit botën me djalin mbi shpinë


Nëna shëtit botën me djalin mbi shpinë

21:36 05/01/2022

Ka parë thuajse të gjitha mrekullitë e botës me një djalë me aftësi të kufizuara, të cilin e mban mbi supe.

43-vjeçarja nga Australia, Niki Antram është kthyer në një nëne heroinë duke u mundur t’i tregojë djalit të saj 26-vjeçar botën, të cilin e mban mbi shpinë gjatë të gjitha udhëtimeve.

Jimmy Antram lindi me aftësi të kufizuar dhe mund të ecë vetëm përmes një karrigeje me rrota, por nëna e tij preferon ta mbajë mbi shpinë.

Sot nënë e bir kanë së bashku një nga bloget me të ndjekur në botë duke u kthyer në një histori frymëzimi.

Klan News
Të ngjashme