Nëse arrini të gjeni nëse burri po hyn apo del nga dera, niveli juaj i inteligjencës është mbi mesataren
Nëse arrini të gjeni nëse burri po hyn apo del nga dera, niveli juaj i inteligjencës është mbi mesataren

10:03 21/01/2022

Ne do t’ju paraqesim një test të ri vizual shumë të veçantë. Duhet të përpiqeni të kuptoni nëse njeriu i paraqitur në foto po hyn apo po del nga dera. Ju jeni gati? Nuk është absolutisht e lehtë!

Këshilla jonë është të përqendroheni te imazhi dhe të mos gënjeni nga paraqitja e parë. Më parë, shumë njerëz merrnin përgjigjen e gabuar sepse nuk e shikonin mirë siluetën dhe detajet e saj. Merrni disa minuta për të zgjidhur këtë test.

Por a e dini se çfarë janë testet vizuale? Vitet e fundit ato po bëhen gjithnjë e më të shpeshta dhe të kërkuara, sidomos në rrjetet sociale ku mund t’i gjeni të të gjitha llojeve. Qëllimi i tyre kryesor është të stërvitin mendjen tonë në atë mënyrë që ajo të funksionojë gjithmonë. Madje flitet se këto teste kanë ekzistuar që në lashtësi. Pra, a jeni gati për të zgjidhur këtë enigmë të veçantë?

Rezultati i testit:

Në fakt mund t’ju themi se asgjë nuk është ashtu siç duket. E vërteta është e kundërta e asaj që me siguri po mendoni. Nëse në pamje të parë duket se burri po largohet nga dera, mund t’ju themi se nuk është kështu. Thjesht shikoni këpucën dhe vini re se subjekti në të vërtetë po ecën përpara. Në detaje, këpuca është e kthyer nga ne dhe jo mbrapa. E keni kuptuar? A keni mundur të merrni me mend? Keni qenë ndër të paktët që keni zgjidhur testin?/tvklan.al

Të ngjashme