OPINION – IMAZHET TRONDITESE TE 1997!

OPINION – IMAZHET TRONDITESE TE 1997!

10:37 08/03/2019

Të ftuar:

Artan Hoxha – Analist

Artan Hoxha – Gazetar

Banda e Gaxhit është më aktive edhe sot. Pjesëtarë të kësaj bande, madje ngjarjet e fundit që kanë ndodhur në Vlorë javët e fundit kanë sjellë në skenë pjesëtarë të bandës së Gaxhait. Armando Sulejmani, i cili ishte i plagosuri i atentatit të fundit në Vlorë dhe Sokol Sinamati i cili është një personazh tjetër që ndodhet në Belgjikë kanë rikthyer edhe njëherë në skenë”.

Ishte kjo deklarata e gazetarit Artan Hoxha në emisionin Opinion, teksa foli për bandat e ’97.

Sipas tij bandat e tjera në vend të asaj kohe u zhdukën. “Vetëm në Vlorë janë 74 të vrarë të cilët kanë pjesëtarë të grupeve kriminale ose të vrarë në luftime, ë atentate në pengmarrje”, theksoi më tej gazetari.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo