Privatizohet Birra Tirana (03 Nentor 1998)

Privatizohet Birra Tirana (03 Nentor 1998)

11:51 03/11/1998

Dhjetëra punonjës së Birra Tirana kanë protestuar përpara Ministrisë së Ekonomisë Publike dhe Privatizimit. Ata kishin paralajmëruar një javë më parë me anë të një greve një ditore dhe kishin shprehur pakënaqësitë e tyre me mënyrën se si qeveria do të privatizojë Birra Tirana. Në tonë të ashpra ata i kërkojnë qeverisë që ti japë 20% qe u takon si punëtorë dhe që tu shpërbleheshin 20 vitet e punës në atë fabrikë.

Pamje punonjëpsit e Birra Tirana duke protestuar para Ministrisë së Ekonomisë./tvklan.al

Gazetar : Aldon Lipe

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT