SHBA, 28 viktima dhe 30 të zhdukur nga rrëshqitjet e tokës

SHBA, 28 viktima dhe 30 të zhdukur nga rrëshqitjet e tokës

19:20 30/03/2014 shba viktimaAutoritetet deklaruan se numri i viktimave në shtetin federal amerikan të Uashingtonit ka shkuar në 28, për shkak të rrëshqitjeve massive të tokës javën e kaluar. Ndërsa numri i të zhdukurve është ulur nga 90 në 30, pasi shumë prej tyre janë gjetur pas kërkimeve intensive dhe verifikimit të vendndodhjes para katastrofës. Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi