Shihemi në gjyq – Avniu: Njohje nga FB, pranova një grua me pesë femijë! (26 Korrik 2020)


Shihemi në gjyq – Avniu: Njohje nga FB, pranova një grua me pesë femijë! (26 Korrik 2020)

17:40 26/07/2020

Shihemi në gjyq, sot në një format ndryshe. Çfarë ndodh në zyrën e juristes Eni Çobani dhe çfarë procedurash ndiqen për ndërmjetësim? Avniu është njohur me një grua në Facebook e madje ka arritur deri në martëse në xhami. Përse ai sot kërkon seancë ndërmjetësimi?Të ngjashme