STOP – EMISIONI 176 (SEZONI 4)

STOP – EMISIONI 176 (SEZONI 4)

20:32 06/05/2019

Hitparade i absurdit shqiptar.

Qytetarët kanë sjellë në redaksinë e “Stop” pamje të përmbytjeve në rrugën “Vlorë-Skelë”. Uji u ka hyrë edhe në shtëpi banorëve të qytetit bregdetar.Në Kukës rrugët janë të mbushura më plehra, që janë hedhur ngado.Në Shkodër, pranë shkollës “Arben Broci” kazanët e plehrave janë të stëmbushur dhe qeset e mbeturinave janë hedhur edhe jashtë.Në rrugën Shkodër-Lezhë qarkullojnë makina pa sinjalistikë.Këto janë disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi