Vëzhguesit e OSBE-së, thirrje shqiptarëve të votojnë referendumin (19 Nëntor 1998)

Vëzhguesit e OSBE-së, thirrje shqiptarëve të votojnë referendumin (19 Nëntor 1998)

12:54 19/11/1998

Vëzhguesit e OSBE-së që do të vëzhgojnë ecurinë e votimit, ju bëjnë thirrje shqiptarëve që të marrin pjesë në referendum për Kushtetutën. Kryetari i delegacionit të Këshillit të Europës Viktor Rufi deklaron para gazetarëve se Kushtetuta Shqiptare është bashkëpunimi disa vjeçar i organizmave ndërkombetare si dhe të Komisionit të Venecias me autoritetet shqiptare. I pyetur për deklarat e kryetarit të Komisionit të Venecias La Pergola, Rufi tha se fjalët e tij janë keqkuptuar pasi teksti i Kushtetutës nuk ka ndryshime substanciale./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi