Xhensila tregon “horrorin” që ka dëgjuar në sallën e lindjes

Xhensila tregon “horrorin” që ka dëgjuar në sallën e lindjes

21:00 21/04/2019

Xhensila Myrtezaj dhe Bes Kallaku u bënë me vajzë Korrikun e vitit të kaluar. Besi ka asistuar edhe në lindjen e vajzës, të cilën e quajtën Ajka, por vetë Xhensila thotë se ka dëgjuar “horrore” nga Besi gjatë kohës që ishte në sallën e lindjes.

Erion Isai: Ti ke asistuar në lindjen e gocës ë?

Bes Kallaku: Po, unë i kam prerë kërthizën Ajkës.

Erion Isai: Vetë e? Xheni…

Xhensila Myrtezaj: Nuk di ç’të them. Unë me thënë të drejtën e kisha përgatitur që ‘Besi dëgjo se është e rëndësishme të jesh mirë aty fizikisht, se mos na bën ndonjë gjë, të bie të fikët. Vëmendja duhet të jetë tek unë.’ Po nuk e kisha përgatitur aq shumë. Futem në sallë, dhe mjekët filluan procedurat e tyre dhe dëgjoja ‘uee, ça flet re? Ue, shih mor si e preu mor.’ Ndërkohë unë i dëgjoja të gjitha. “Uee, shih shih shih, koka, ua sa e bukur, hapu iher hapu”,

d.m.th. nuk di, ‘horrohet’ që kam dëgjuar veshët e mi në atë kohë.

Bes Kallaku: Tha doktori pastaj, ore qenke i fortë ti. Si i thashë unë?

Xhensila Myrtezaj: ‘E kam pas lalën kasap unë’. Kështu gjithë krenari…

/tvklan.al

Të ngjashme
UKT